banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Innovita Biological Technology Co., Ltd. (bebarengan karo anak perusahaan, sacara kolektif dikenal minangka "INNOVITA",) minangka perusahaan bioteknologi sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan produk POCT diagnostik in vitro. Iki kalebu Innovita (Tangshan) , Innovita (Beijing) lan Innovita (Guangzhou).

● Didegaké taun 2006

● Nggawe pusat R&D ing Beijing lan Guangzhou, lan basis produksi ing Qian'an, Hebei

about-us (3)
about-us (23)

Profil Perusahaan

Diadeg ing taun 2006, INNOVITA wis mbangun enem platform teknis kayata persiapan antigen & antibodi, kultur virus, emas koloid, ELISA, kromatografi fluoresensi, imunofluoresensi, lan nindakake Program R&D Teknologi Tinggi Nasional China ing bidang riset penyakit infèksius utama nasional lan akeh. proyek kesehatan masyarakat liyane.Kajaba iku, INNOVITA duwe luwih saka sepuluh paten penemuan nasional lan nyetel pusat R&D Beijing, pusat R&D Guangzhou, basis produksi Hebei.Kanthi bengkel resik gedhe, lan nyetel emas koloid, ELISA, kromatografi fluoresensi, PCR, jalur produksi immunofluoresensi, INNOVITA wis entuk sertifikasi CE lan ISO13485.

Saiki, produk INNOVITA ngemot tes diagnosis pernapasan, tes kesuburan, tes hepatitis, tes TORCH, tes kardiovaskular, tes fungsi ginjel lan liya-liyane.Jaringan penjualan wis nutupi kabeh provinsi lan wilayah ing China, lan nyebar menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Latin, Uni Eropa lan wilayah jaban rangkah liyane.INNOVITA netepi filosofi bisnis customer-centric, lan nglayani pelanggan kanthi produk sing luwih akurat lan trep.Kebutuhan pelanggan yaiku ngupayakake INNOVITA.

Proses Pangembangan

  • Ing taun 2006
    ● Madeg pusat R&D Beijing.
  • Ing 2011
    ● Nggawe fasilitas manufaktur Tangshan.
  • Ing 2014
    ● Sertifikat ISO 13485.
  • Ing 2018
    ● Investasi strategis dening Genesis Capital.
    ● Miwiti kerjasama teknis internasional.
  • Ing 2019
    ● Investasi strategis dening Sequoia Capital.
  • Ing 2020
    ● Tes Kombo IgM/IgG COVID-19 pisanan NMPA sing disetujoni.
    ● Diekspor menyang luwih saka 70 negara/wilayah.
    ● Dianugerahi Kolektif Lanjutan ing Kongres Pujian Nasional kanggo Melawan Pandemi COVID-19.
    ● Tes IgM/IgG COVID-19 entuk Izin Penggunaan Darurat (EUA) dening FDA AS.
  • Ing 2022
    ● rapat peluncuran pisanan ing SSE STAR Market, lan bakal kadhaptar ing China Sci-Tech Innovation Board rauh.
  • Cabang-cabang

    about-us (7)

    Beijing R&D & Pusat Pemasaran

    Pendirian:2006

    Fokus:R&D, manufaktur, pemasaran produk diagnostik in-vitro, kalebu platform kayata immunodiagnosis, diagnosis molekuler, lan chip gen.

    Qian'an Manufacturing & Logistic Center

    Pendirian:2011

    Fasilitas:Jembar area 150 hektar, sekitar 8.000 ㎡ area bengkel, dilengkapi pirang-pirang jalur produksi emas koloid, ELISA, PCR.

    Sertifikasi:ISO 13485, CE, FDA, NMPA, etc.

    Pusat R&D Guangzhou

    Pendirian:2020

    Fokus:R&D teknologi IVD

    Platform

    plate

    Jaringan Pemasaran

    Sawise pirang-pirang taun pembangunan, Innovita wis duwe jaringan dodolan lan layanan sing lengkap, kanthi saluran penjualan sing nyakup 32 provinsi lan wilayah ing saindenging China, lan wis diekspor menyang pasar global kayata Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Latin, Eropa, lsp.

    Tes Innovita 2019-nCoV Ab ditampilake ing platform darurat nasional kanggo obat-obatan lan piranti medis

    Tanggal 28 Februari 2020, Perdana Menteri Li Keqiang mriksa platform darurat nasional kanggo obat-obatan lan piranti medis COVID-19.Tes Innovita 2019-nCoV Ab ditampilake minangka tes antibodi kombo IgM/IgG sing disetujoni NMPA pisanan, sing dilaporake ing CCTV.

    about-us (26)
    about-us (11)

    Tes Innovita 2019-nCoV Ab dijenengi dening Akademisi Zhong Nanshan

    ● Ing wayah sore tanggal 23 Februari 2020, Akademisi Zhong Nanshan ngandhani sajrone konsultasi remot ing Guangzhou karo tim medis Guangdong sing cepet-cepet mbantu Jingzhou manawa Administrasi Produk Medis Nasional wis nyetujoni rong kit tes anyar kanggo 2019-nCoV, salah sijine yaiku diprodhuksi dening Innovita (Tangshan) Biological Technology Co., Ltd.

    ● Kit nggunakake metode emas koloid, sing bisa ndeteksi antibodi lgM ing awak pasien.Antibodi lgM bisa dideteksi ing dina kaping 7 saka infèksi pasien utawa dina kaping 3 saka onset, sing mbantu banget kanggo diagnosa pasien luwih lanjut.Zhong Nanshan ujar: "Pasien bisa cepet diidentifikasi kanggo diagnosa sing apik. Iki bisa mbantu kita misahake wong normal kanthi cepet saka sing kena infeksi."

    about-us (15)

    Penghargaan Kolektif Lanjut

    about-us (8)

    Nglawan Pandemi

    Combating Pandemic